Dosegljivi od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00 bold@bold.si  | +386 (0)31 669 777

Kreativne rešitve v tisku

Ponujamo širok spekter tiskovin, vključno z vizitkami, brošurami, letaki, plakati in več, vse natisnjene s tehnologijo najvišje kakovosti in pozornostjo do detajlov.

Tiskovine

Izrazite vašo edinstvenost. Od vizitk do plakatov, tiskovine in naše tiskarske storitve zajemajo vse, kar potrebujete za učinkovito promocijo vašega podjetja.

Polepitev - wrap

Polepitev sten, tal, stropov ali avtomobila z vašim logotipom, sloganom ali grafiko, ki bo izboljšala vzdušje in poudarila vašo zunanjo grafično podobo.

Grafično oblikovanje

Naša storitev grafičnega oblikovanja vam ponuja kreativne rešitve, ki vam bodo pomagale izstopati iz množice in pritegnili boste pozornost novih strank.

Zakaj smo drugačni?

Pri Tiskarni Bold verjamemo, da vsak projekt v sebi nosi potencial za presežek, zato se zavzemamo za izjemnost pri vsakem tisku.

Tiskovine z značajem

Vaša vizitka je več kot le kos papirja – je prvi stik s stranko, prva priložnost za ustvarjanje vtisa. Z našo skrbno izbrano paleto materialov in tehnologij tiskanja bomo vašo vizitko spremenili v pravo umetniško delo, ki bo ostalo v spominu.

KREATIVNE REŠITVE V TISKU

Dizajn, ki navdihuje

Naša ekipa bo vaše ideje prenesla na platno digitalnega sveta in ustvarila vizualno izkušnjo, ki bo navdušila vaše občinstvo. Skupaj bomo oblikovali grafične elemente, ki bodo odsevali vašo edinstveno osebnost in identiteto vaše blagovne znamke.

Promocija z močjo

Svet je poln priložnosti, vendar je tudi poln konkurence. S tiskarno Bold boste izstopali, ne le zato, ker smo tiskarstvo dvignili na novo raven, ampak tudi zato, ker vam nudimo celovite rešitve za promocijo, ki bodo vaše podjetje korak višje.

Vaš partner za kreativne rešitve v tisku

Ne glede na vaše potrebe v tisku in oblikovanju, smo tu, da vam pomagamo. Začnite graditi prepoznavnost svojega podjetja že danes s Tiskarno Bold. Stopite v stik z nami in začnite ustvarjati vtise, ki bodo trajali!

Naredite naslednji korak pri poslovanju

BOLD d.o.o.
Mlaška cesta 59, 4000 KRANJ

Telefon: +386 (0) 31 669 777

E-pošta: bold@bold.si

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.